WOMANIZER PREMIUM CLITORISSTIMULATOR (ROOD)

Voor 23:30 besteld, donderdag in huis.

De Womanizer Premium is een sextoy die werkt met luchtdruk stimulatie. Het tuutje wordt om de clitoris geplaatst, deze wordt zachtjes vacuum gezogen en daarna wordt de clitoris door middel van luchtdruk gestimuleerd.

De Womanizer Premium heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de andere Womanizers. Zo heeft de Womanizer Premium een Smart Silence functie. Dit houdt in dat hij pas echt aan gaat, wanneer hij contact met jouw lichaam maakt. Andere Womanizer maken juist het meeste geluid wanneer ze niet in contact met je lichaam zijn, dus deze luchtdruk stimulator is echt super stil.

Een andere nieuw functie is de auto pilot. De auto pilot heeft drie standen. Bij stand één varieert hij zelf tussen stand 1 en 4, bij stand twee varieert hij tussen stand 1 en 8 en bij stand drie varieert hij tussen stand 1 en 12. Hij maakt helemaal een eigen patroon, zonder dat je hier zelf wat voor hoeft te doen.

Qua design is dit model ook verbetert, Hij ligt lekkerder in de hand, de knopjes zijn voelbaar en goed geplaatst en ook de tuutjes hebben een wat ander model.

Wat Tess zegt
Wow! Dit is mijn nieuwe lievelings sextoy! Vooral met het platte tuutje vind ik deze Womanizer Premium echt super heftig! Het duurt wat langer voor mijn orgasme komt, maar dan is het ook wel super intens. De Smart Silence functie vind ik echt ideaal, lekker stil! De auto-pilot doet niet heel veel voor mij, maar verder is dit echt een briljant seksspeeltje.

Lees Meer
(27)
189,- incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.