We-Vibe Wish

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

De We-Vibe Wish voelt echt super zacht en bijna fluffy aan. Gemaakt van siliconen en echt ‘squishable’. De Wish is waterproof, oplaadbaar en bodysafe. Deze vibrator maakt gebruik van de Power-Pulse technologie, waardoor hij dus nooit helemaal steady trilt. Love it or hate it, maar dat je het weet. Hij heeft 10 verschillende standjes, maar je kan ook via de We-Connect app zelf standjes creëren. Met deze app kan de Wish ook op afstand bediend worden, je hoeft niet eens in hetzelfde land te zijn! Check wel eerst even op de We-Vibe site of jouw telefoon compatibel is met de app.

De We-Vibe Wish is geschikt van stimulatie van de vulva en clitoris. Hij heeft een lichte kromming waardoor hij comfortabel op je vulva kan liggen, maar door wat te experimenteren met verschillende manier van vasthouden, geeft hij verschillende soorten stimulatie. Van groter gebied tot pinpoint stimulatie.

Wat zegt Tess:

Ik hou van steady vibratiestandjes, dus ik moest even wennen aan dat dit net niet helemaal steady is. Maar hij is zoooo zacht! En de vibraties, zoals ik van We-Vibe gewend ben, lekker diep en krachtig.BatterijenUSB-oplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurBlauw
MateriaalSiliconen
Lengte10,4 cm
Diameter6,6 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa

Batterijen
USB-oplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurBlauw
MateriaalSiliconen
Lengte10,4 cm
Diameter6,6 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
119,00 € 139,00

Anderen bekeken ook:

We-Vibe Verge

€ 99,00
Actie
We-Vibe Bloom

€ 129,00 € 139,00
We-Vibe Nova

€ 157,50
We-Vibe Tango

€ 79,00
We-Vibe Rave

€ 109,00
Actie
We-Vibe Pivot

€ 92,50 € 99,99
Actie

Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.