We-Vibe Nova

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

De We-Vibe Nova is een super flexibele duo vibrator. Zowel de staaf als het clitorale stimulatie gedeelte bewegen makkelijk, zodat je ‘m altijd precies zo kan positioneren zoals het voor jou goed voelt.

De We-Vibe Nova heeft tien verschillende vibratiestanden, je kan zelf kiezen of je alleen de staaf, alleen het clitorale gedeelte of beide gedeeltes tegelijk wil laten vibreren.

Met de We-Connect app heb je nog veel meer mogelijkheden en kan je deze toy zelfs vanaf (lange) afstand bedienen. Check wel even op de site van We-Vibe of jouw telefoon compatible is met de app.

De Nova is gemaakt van siliconen en dus veilig voor je lichaam, oplaadbaar en waterproof.

Wat Tess zegt
Toen ik de We-Vibe Nova voor het eerst zag, verwachtte ik er niet veel van en ik vond de vorm er raar en onhandig uit zien. Maar in gebruik bleek dit juist een super goede vorm, zeker gecombineerd met de flexibiliteit. Eindelijk een Tarzanvibrator die goed past! Yay!
De We-Vibe Nova is echt mijn favoriete Tarzanvibrator. De vibraties zijn krachtig en diep, maar natuurlijk is vooral de flexibiliteit van dit ontwerp wat ik zo geweldig vind. Ik denk dat deze Nova echt bij elke vulva goed aansluit. En ook als je van een beetje meer beweging houdt (probeer eens een beetje te ‘schommelen’ met de Nova), dan past de We-Vibe Nova zich gewoon aan. Ik hou er van.


BatterijenUSB-oplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen
Lengte21,5 cm
Diameter3,5 cm
Gewicht0,5 kg
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
157,50

Anderen bekeken ook:

Actie
We-Vibe Bloom

€ 129,00 € 139,00
We-Vibe Tango

€ 79,00
We-Vibe Rave

€ 109,00
Actie
We-Vibe Pivot

€ 92,50 € 99,99
Actie
Actie
We-Vibe Wish

€ 119,00 € 139,00

Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.