Wij zijn Jay en Tess en je kent ons misschien van de sextoy review website Tess Tesst. Wij testen dus seksspeeltjes en zo kwamen we er al snel achter dat lang niet elke sextoy ook goed is. We zouden zo graag een shop zien met alleen maar goede seksspeeltjes, van veilige materialen. En zo ontstond Yay Orgasms.


Yay Orgasms is er voor iedereen die graag met sextoys speelt, ongeacht je geaardheid of gender.We bieden hier alleen sextoys aan die wij goed vinden. Veel hebben we ook zelf getest. Alle seksspeeltjes in deze shop zijn gemaakt van veilige materialen. De glijmiddelen bevatten geen irriterende stoffen en ook op de condooms zit geen ‘fout’ glijmiddel.


Bij de productomschrijvingen vind je duidelijke, basic informatie over wat je van het product kan verwachten, omdat wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid. We zitten zelf ook niet te wachten op mooie verhaaltjes over hoe je in de zevende hemel zal belanden door een bepaald product, maar willen gewoon weten wat het doet. Daar kunnen we iets mee. We hopen jij ook.


We wensen je veel plezier met shoppen en vooral veel Yay Orgasms!


Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.