Master & Slave BDSM Kit tijgerprint paars

Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis.

Het Master & Slave BDSM spel is super complete. Het bevat  een zweep, polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een paddle, een blinddoek, een halsband, een kietelveer, een bondagetouw, een riem en een hogtie-kruis.

Daarnaast vind je ook nog 24 opdracht kaarten in de doos, met de leukste en spannendste opdrachten.

Je kan door middel van een muntje bepalen per opdracht wie de dominant en wie de onderdanige is. Natuurlijk kan je dit ook gewoon zelf van te voren afspreken als je niet wilt wisselen.

Wat Tess zegt
Ook als gevorderde BDSM’er vind ik dit een super leuk spel. De opdrachten zijn echt heel inspirerend. Zeker als je zelf nog geen BDSM spullen hebt, is dit een hele leuke startersset.

Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik een erotisch spel zo leuk zou vinden. Maar Master & Slave heeft serieus echt hele leuke opdrachten. Ik doe al heel lang aan BDSM, maar alsnog vond ik deze opdrachten super inspirerend. Je hoeft ze natuurlijk ook niet letterlijk uit te voeren, maar je kan er gewoon ook je eigen draai aan geven. Ik denk dat deze opdrachten voor iedereen leuk zijn, beginners en gevorderden. Verder krijg je er echt heel veel BDSM spulletjes bij. Die zijn niet van de allerbeste kwaliteit, maar als je er nog niks van hebt, is het super leuk om mee te beginnen. Ze zijn stevig en echt wel oké. Super leuke set dus.


KleurTijgerprint paars
LatexvrijJa
Lees Meer
(1)
74,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.