Lelo Sona

Voor 23:30 besteld, zaterdag in huis.

De Lelo Sona werkt met geluidsgolven die de clitoris stimuleren. Dit is qua gevoel vergelijkbaar met luchtdrukstimulatie (zoals bijvoorbeeld de Womanizer) maar in dit geval een stuk heftiger. De Lelo Sona is zeker niet fluisterstil, heeft 8 standjes die je elk ook harder en zachter kan zetten, is oplaadbaar en waterproof. De Lelo Sona is gemaakt van siliconen en dus bodysafe.

Andere luchtdrukstimulators hebben geen patronen, deze Lelo Sona (die dus officieel geen luchtdrukstimulator is) heeft dat als enige wel.

Het tuutje van de Lelo Sona is vrij klein, dus niet geschikt voor grote clitorissen.

Wat zegt Tess
Wow! Dit ding is heftig! Als je een gevoelige clitoris hebt, is deze toy niks voor jou. Maar hou je (soms) van heftige stimulatie, dan is dit wel echt een heel bijzondere sextoy. Normaal hou ik niet van vibratiepatronen, maar de patronen van de Lelo Sona vind ik echt awesome!

Er zou wel een waarschuwing op deze sextoy moeten staan: geniet, maar met mate. Want anders heb je de rest van de dag echt een overgevoelige clitoris. Maar serieus, het is wel echt heel lekker!BatterijenUSB oplader meegeleverd
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte10 cm
Diameter5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(1)
149,- 59,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.