Zumio Spirotip Clitorisvibrator

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.

De Zumio is niet zomaar een vibrator, maar dit is eigenlijk een oscillator. Dat houdt in dat het puntje van de Zumio, de SpiroTip, heen en weer beweegt.

Omdat de SpiroTip zo klein is, is de Zumio super geschikt voor pinpoint stimulatie, stimulatie van een heel klein gebied. Dit voelt dus echt heel intens.

De Zumio heeft acht standjes, is oplaadbaar en splashproof.  Hij is gemaakt van ABS plastic en siliconen en dus bodysafe.

Wat Tess zegt:

Jaaa ik hou van de Zumio! Toen ik ‘m voor het eerst zag, was ik bang dat ‘ie me pijn zou doen met z’n kleine puntje, maar jeetje, wat is deze toy lekker! Super heftig wel!

Gooi wel gelijk de gebruiksaanwijzing weg, want daar maken ze je wijs dat je binnen een minuut zou (moeten) klaarkomen met deze sextoy. En echt, yay voor jou als je binnen een minuut klaar komt. Maar ook yay voor jou als je er een uur (of langer) over doet. Geniet gewoon van deze briljante toy en maak je niet druk over hoe lang het duurt voor je klaarkomt. En sowieso, misschien heb je wel helemaal geen zin om klaar te komen en wil je alleen genieten. Ook helemaal prima!BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurPaars
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte17.8 cm
Diameter2.6 cm
MultispeedJa
BuigzaamJa
WaterdichtJa
Lees Meer
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.